Eveniment - Mielul

Posted by Ana-Maria Pop 11.03.2016 0 Comment(s)

 

Expozitie de artă plastică / MIELUL from atelier plus on Vimeo.

Grupul de artiști plastici Atelier Plus încântă privirile și inimile iubitorilor de artă clujeni printr-o nouă expozitie de pictură, grafică și scuptură având ca temă Mielul.

Artiștii au avut vernisajul expoziției în Săptămâna Mare, săptămână plină de încărcătură spirituală pentru creștini, fiind denumită Săptămâna Patimilor Domnului nostru Cristos. În Vinerea Neagră a acestei săptămâni Fiul lui Dumnezeu Întrupat a luat asupra Lui plata păcatelor întregii lumi și a ales să moară sacrificat asemenea unui miel, pentru ca toți cei ce cred în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Pe un astfel de fond, tema Mielului tratată de artiști în operele lor a avut un impact major asupra publicului.

Operele artiștilor mustesc de profunzime, semnificație și adevăr, mesajul lor a vorbit publicului mai clar decât o mie de cuvinte, provocându-i la dialog. Un fenomen extraordinar s-a produs prin răspunsul venit din partea publicului, care a interacționat cu artiștii, iar bariera dintre artiști și public s-a sfărâmat. Dialogul odată pornit a dat drumul unui tăvălug de observații, emoții, idei, fiecare persoană prezentă la vernisaj nu a fost un simplu spectator, ci un participant activ la discuții.

Artiștii care expun sunt: Liviu Bumbu, Iurie Cojocaru, Eunice Gall, Petru Leahu, Liviu Mocan, Radu Pop.

Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 7 mai, la librăria Grace's Home, strada Samuil Micu, nr 1 A.
Intrarea este liberă. 

Lucrările artiștilor pot fi văzute și după închiderea expoziției pe galeria de artă online, intitulată O galerie de artă, locul unde arta contemporană întâlnește iubitorii și colecționarii de frumos.

                                                                                                                                                                                           Ermiona Pop

www.atelierplus.ro
www.ogaleriedearta.ro
Etichete: Eveniment - Mielul

Leave a Comment

Loading...
Loading...
Loading...