Eveniment - Detinutii Penitenciarului Gherla au evadat in lumea artelor

Posted by Ana-Maria Pop 05.11.2018 1 Comment(s) Evenimente,

 

"...Amatorii de pictură din municipiul Gherla au ocazia în această perioadă să viziteze o expoziţie de pictură inedită, mai specială cum s-ar zice . Este vorba de expoziţia de pictură ACASA dechisă joi dimineaţă în sălile Centrului Naţional de Informare si Promovare Turistică din Piaţa Libertăţii.

Sunt expuse 42 de lucrări de pictură ale detinuţilor din Penitenciarul Gherla. Cu această ocazie se prezintă in faţa publicului gherlean 15 deţinuţi, majoritatea fiind membri activi ai Cercului de arte plastice din cadrul clubului persoanelor private de libertate din Pavilionul Educativ.Sunt picturi care oglindesc natura, flori, peisaje si alte subiecte caracteristice artei.

Lucrările au fost admmirate de un grup de turisti americani care au avut numai aprecieri despre talentul acestori pictori aflaţi dincolo de gratii.

Evenimentul de artă plastică are loc in cadrul manifestărilor cultural-artistice organizate cu prilejul Anului Centenar. ..."

Autor Sz.Cs.

 

1 Comment(s)

manetanicoleta@yahoo.com:
12.11.2018, 09:37:05 PM
Reply

Expozitia de pictura ACASA a avut un real succes in randul vizitatorilor si nu numai. Acest lucru s_a concretizat cu ajutorul unor pictori daruiti care au crezut in talentul detinutilor.

Leave a Comment

Loading...
Loading...
Loading...