Întrebări frecvente

Toate sunt lucrari originale?
Da. Noi vindem doar 100% lucrari originale, care sunt semnate de artiști. Înainte de a admite o opera de arta in galeria noastră, lucrarea este supusa unor serii de teste riguroase pentru a ne asigura aceasta este autentica și de înaltă calitate.

Lucrarea mea va fi în siguranță în timpul livrarii?
Puteți să fiți siguri noua dvs. achizitie va ajunge în siguranță. Ambalam toate tablourile cu materiale rezistente și durabile, cum ar fi insertii de polistiren și folie cu bule.

Ce se întâmplă dacă nu-mi place un tablou dupa ce-l primesc?
Dacă nu sunteți mulțumit de o lucrare cumparata pentru orice motiv, îl puteti returna în termen de 10 zile pentru o rambursare completă. In acest caz, trebuie să vă asigurați acesta este în aceeași stare fizică așa cum a fost atunci când a fost livrat. Dacă aveți mai multe întrebări despre politica noastră de rambursare sau doriti o returnare, va rugam sa contactati la relatii cu clientii la ogaleriedeartacluj@gmail.com

Pot pune o lucrare în așteptare?

Da, puteți pune o lucrare în așteptare. Pentru a face acest lucru, trimite-ne un email la ogaleriedeartacluj@gmail.com.

Pot achizitiona o lucrare în rate?
Da, conditiile de achizitionare a unei lucrari in rate le puteti afla solicitand informatiile pe ogaleriedeartacluj@gmail.com.

Toate sunt lucrări originale?
Da. Noi vindem doar 100% lucrări originale, care sunt semnate de artiști. Înainte de a admite o operă de artă in galeria noastră, lucrarea este supusă la o serie de teste riguroase pentru a se asigura acesta este autentică și de înaltă calitate.

 


Lucrarea mea va fi în siguranță în timpul livrării?
Puteți să fiți siguri noua Dvs. achiziție va ajunge în siguranță. Ambalăm toate tablourile cu materiale rezistente și durabile, cum ar fi inserții de polistiren și folie cu bule.

 

 
Pot pune un tablou în așteptare?

Da, puteți pune o lucrare în așteptare. Pentru a face acest lucru, trimiteți-ne un email la 
ogaleriedeartacluj@gmail.com
 

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...